Elsődleges célunk, a tiszta fajtajelleg megmutatása, szándékolva azt a borászok számára nehéz feladatot, hogy kellő időben megfelelő érlelési idő után mutassuk meg borainkat a fogyasztónak. A prémium elkészítésére törekszünk, ez alapvetésünk, magas elvárást támasztunk magunkkal és munkafolyamatainkkal szemben. Szép bort, csak kiváló szőlőből lehet készíteni. Szép bort csak kellő alázattal, folyamatos törődéssel és gondoskodással lehet alkotni. Mert a bor nem egy termék, a bor egy élő lélegző anyag, amely türelemre, alázatra, mi több, az életre tanít. Megfelelő közösségi tereket létrehozva pedig, összehozza az embereket; a jó bor neveli, építi az embert. Hiszünk abban, hogy a bor a szellemiség itala is, hogy a szőlőültetvényt művelő ember, a borász keze munkája, törődése benne van a palackban, ettől olyan nemes és intelligens ital a bor. Hiszünk Villányban, magunkban, a jó borban, a kemény munkában, abban, hogy az élet a művészet, a jó bor egy tőről fakad. Hiszünk az emberben.
Villányi borvidék
max. 40 fő
max. 20 fő
max. 10 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé