A TÓTH FERENC PINCÉSZETET BÁTRAN NEVEZHETJÜK CSALÁDI PINCÉSZETNEK, HISZEN A TÖBBGENERÁCIÓS BORÁSZCSALÁD APRAJA-NAGYJA MINDENNAP MEGSZÁLLOTTKÉNT DOLGOZIK AZ EGRI BOR ÉS BORÁSZAT JÓ HÍRÉNEK ÖREGBÍTÉSÉÉRT. A borkészítésnél fő szempontunk a régi egri ízvilág megőrzése mellett, a jelenlegi legmodernebb technológiák ötvözése a hagyományossal. A birtokra jellemző, hogy a szőlő telepítéstől a borpalackozásig mindent saját magunk végzünk, így az egész folyamatot az irányításunk alatt tartjuk. A szőlőfeldolgozás hagyományos és reduktív módszerekkel történik. A fehérborok nagy része irányított erjesztéssel készül. A vörösborokat héjon erjesztés után lefejtjük 1,5-2 évre hagyományos tölgyfahordókba, majd még legalább féléves palackos érlelés után mutatjuk be.
Egri borvidék
max. 100 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Pezsgők
Természetes édes borok
Szezonon belül nyitvatartás (Június 1. - Augusztus 31.)
Szezonon kívül nyitvatartás (Szeptember 1. - Május 31.)