Agancsos Pincészet



A természet szeretete, a minőség tisztelete, emberközeliség. Ezek az értékek jelentik a borkészítés alapjait számunkra.Családi pincészetünk 1990-ben alakult, amely 2006-ban kapta az Agancsos nevet, a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk nyomán.A villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel és baráti vendégszeretettel fogadjuk a jó villányi borok híveit.


Alapítás éve
1995
Terület
6 Ha
Éves palackszám
25000
Hagyományos borászat
Villány

Villányi borvidék


Szolgáltatások

Borkóstolás
Borkóstolás

max. 46 fő

Hideg konyha
Hideg konyha

max. 46 fő

Meleg ételek előzetes megrendelésre
Meleg ételek előzetes megrendelésre

max. 46 fő

Pincetúra
Pincetúra

max. 20 fő

Saját szállás
Saját szállás

max. 27 fő

szep_card_payment
Szépkártyás fizetés
wifi
WiFi

Bortípusok

Vörösborok

Fehérborok


Nyitvatartás

Egész éves nyitvatartás

Hétfő10:00 - 18:00
Kedd10:00 - 18:00
Szerda10:00 - 18:00
Csütörtök10:00 - 18:00
Péntek10:00 - 22:00
Szombat10:00 - 22:00
Vasárnap09:00 - 18:00

Kapcsolat

Elhelyezkedés Villány, Baross Gábor u. 50, 7773 Magyarország
Telefon +36306204065
E-mail info@agancsos.hu
Weboldal címe Weboldal megnyitása
Facebook cím Facebook megnyitása
További információk A nyitvatartási idő átmenetileg változhat! Kérünk, tájékozódjon közvetlenül a pincészetnél!