Családi gazdaságunk közel 20 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli partján, Balatonbogláron. A szőlőművelést a nagyszülők kezdték el hobbiból, mára azonban az egész családot foglalkoztató hivatássá vált ez a szenvedély. Boraink nagy része reduktív technológiával készül, ennek köszönhetően a borok megőrzik gyümölcsösségüket, zamatosságukat. Fő fajtáink a Chardonnay, Irsai Olivér, és a Muskotályos fajták, de igen nagy mennyiségben termesztünk Zöld veltelínit , Cabernet Sauvignont és Zenitet is. Pincénk 2000 óta tagja a Dél-Balatoni Borútnak, ami jelentős előrelépés volt a Hujber pincészet számára. Azóta borászatunk rengeteget fejlődött, és a mára már felcseperedett fiatal generáció újabb lendületet hozott a cég számára. Mivel buborékos borainkkal szép sikereket értünk el, nemrég belevágtunk a pezsgőkészítésbe is, ami szintén egy nagy mérföldkő számunkra. Boraink igen sokszínűek, sokféle fajtával és technológiával dolgozunk. Célunk, hogy csak minőségi borokat adjunk ki a kezünkből és m
Balatonboglári borvidék
max. 35 fő
Rosé
Pezsgők
Természetes édes borok
Vörösborok
Fehérborok
Szezonon belül nyitvatartás (Június 1. - Augusztus 31.)
Szezonon kívül nyitvatartás (Szeptember 1. - Május 31.)