Olyan borokat készítünk, melyek a szőlőfajta jellegzetességei mellett, hitelesen mutatják be a Káli-vidék sajátos, minerális ízvilágát. A borkészítés tradicionális és lehető legtermészetesebb módját követjük. Az összetett és rengeteg kézi munkát igénylő folyamatban alapvetően a természet erejére és bölcsességére hagyatkozunk. Tevékenységünk alapja az alázat. Dolgainkban természetes egyszerűségre, eredetiségre és minőségre törekszünk. Elhivatottságunk és jobbító szándékunk töretlen. Mindennapjainkat a tanulás öröme és a kihívás izgalma határozza meg. “Tökéletes élmény eggyé válni azzal, amit csinálunk.” SZABÓ GYULA, BORÁSZ
Balaton-felvidéki borvidék
max. 30 fő
max. 60 fő
max. 150 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Pezsgők
Egész éves nyitvatartás