Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin helyezkednek el. A jelenlegi 18 ha területen Olaszrizling, Furmint, Rajnai Rizling, Szürkebarát, Tramini, Juhfark, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Kékfrankos, Syrah szőlőt termelünk. Legújabb területünket Furmint fajtával telepítettük el, amely a filoxéra vész előtt itt is fő fajta volt. Szigorú hajtásválogatással, később fürtválogatással állítjuk be az ideális termésmennyiséget, hogy a legjobb minőségű szőlőt tudjuk szüretelni. A szőlő növényvédelménél nem használunk kemény szereket, nem használunk atka és rovarölő szereket, gyomtalanításra gyomírtószert. A szőlő biológiai egyensúlyának elérésére törekszünk. Borainkat, a modern eljárásokat, technológiát alkalmazva,- de ragaszkodva a hagyományos fahordós érleléshez - készítjük, s kizárólag palackozva hozzuk forgalomba.
Balaton-felvidéki borvidék
max. 8 fő
max. 1 fő
Vörösborok
Pezsgők
Természetes édes borok
Fehérborok
Szezonon belül nyitvatartás (December 21. - Augusztus 31.)
Szezonon kívül nyitvatartás (Szeptember 1. - December 20.)