Vida Rebekának hívnak, 2019-ben csatlakoztam a Lajvér Borház csapatához, borászként. Fiatal korom ellenére Európa szerte sok borvidéket bejártam, így különböző borkészítési technológiákat ismerhettem meg. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdtem 2010-ben élelmiszermérnökként, majd ezt követően Franciaországban tanultam a Master Vintage szőlész-borász képzésen. Gyakorlati tapasztalataimat Franciaországban, Olaszországban és Magyarországon szereztem - dolgoztam és kutattam, mind szőlészeti, mind borászati területen. A borok iránti szeretet már fiatalkoromban megérett bennem, hiszen szüleim mindig ösztönöztek arra, hogy minőségi borokat kóstoljak és ne adjak alább. Célom, hogy a Lajvérnál a következő években még szebb, még harmonikusabb és még sikeresebb borokat készítsünk, és tovább finomítsuk a borainkra jellemző egyedi stílust. Ehhez minden adott – a kiváló minőségű szőlő, a modern technológia és az elhivatottság.
Szekszárdi borvidék
max. 80 fő
max. 20 fő
max. 8 fő
max. 10 fő
max. 90 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Pezsgők
Egész éves nyitvatartás