2009 decembere óta foglalkozunk szőlőtermesztéssel és feldolgozással a Neszmélyi Borvidéken, azon belül is Ászáron. 2019 augusztusára megvalósult nagy álmunk, elkészült az új borászati üzemünk, melynek köszönhetően tovább tudjuk növelni mind a borok minőségét a korszerű technológiai adottságoknak köszönhetően, mind a borok mennyiségét, hogy még szélesebb körben élvezhessék a Bősze borokat. Nagy részben reduktív borok készülnek a pincében, de számos hordóban készülnek oxidatív tételek fehér és vörösborból. Jelenleg 8,5 hektár saját területtel rendelkezik a pincészet. Borainkat a környékbeli éttermekben, néhány élelmiszer üzletben, borszaküzletben, rendezvényeken valamint helyben értékesítem. Az idei évben tovább bővítjük az értékesítési helyeket, legyen az étterem vagy borszaküzlet. Célom, hogy boraimmal segíteni tudjam a borvidék jó irányú megítélését, fejlődését és a nagy múltú ászári borokat újra ismertté tegyem az országban és országon kívül.
Neszmélyi borvidék
max. 70 fő
max. 40 fő
Fehérborok
Vörösborok
Egész éves nyitvatartás