Családunkban a szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át, jelenleg is 3 generáció munkálkodik azon, hogy a Bodri Birtokon minden óramű pontossággal működjön. Szüleim túl a nyolcvanon 3 hektár szőlőt gondoznak a mai napig, de már a dédapám édesapja is vincellér volt Borjád környékén. Én négy éves koromtól jártam ki szüleimmel a szőlőbe és 18 éves koromban ballagási ajándékként is 400 négyszögöl szőlőt kaptam nagyapámtól. A saját birtok építését 1999-ben kezdtem el Faluhelyen, ami akkor egy ligetes, erdős terület volt, elhanyagolt szőlőkkel, romos tanyákkal, kertekkel. Az első 5 hektár szőlőt 2001-ben telepítettük, ma 160 ha feletti a saját művelésű szőlőterület. A koncepció az volt, hogy előbb szőlőt telepítünk, feldolgozót építünk, minőségi bort készítünk és ha ez mind megvalósult, akkor nekilátunk a vendéglátás kialakításának. Ma, amikor a napi rutin részeként gyalog végigjárom a Faluhelyi birtokot és átsétálok Gurovicára, ahol nagyapám is művelt szőlőt, jó érzés látni a napsütötte szőlősorokat, vendégházainkat és Optimus éttermünket, amely ma már kiemelkedő szereplője a vidék gasztronómiai életének.
Szekszárdi borvidék
max. 100 fő
max. 450 fő
max. 40 fő
max. 50 fő
max. 77 fő
max. 600 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Egész éves nyitvatartás